Dränering i Nyköping, Täby och Bromma

Lundqvist Gräv och Maskin

Vi hjälper dig med dränering i Bromma, Nyköping och Täby

Oavsett om du vet att du behöver hjälp med dränering eller om du önskar få rådgivning med huruvida det är aktuellt för din fastighet eller inte kan du kontakta oss på Lundqvist Gräv och Maskin. Med över 30 års erfarenhet av markarbetsbranschen har vi idag goda förutsättningar för att kunna garantera samtliga av våra kunder professionella resultat när det kommer till dränering i Nyköping, Täby och Bromma med omnejd.

Dränering utförs framförallt på fastigheter som lider risk för att drabbas av mögel och fuktskador. Genom att utföra ett dräneringsarbete i god tid innan så förbygger du risken och kan känna dig trygg i ditt hem. En felaktigt utförd dränering kan emellertid göra stor skada på ditt hem. Det är därför viktigt att du får hjälp utav personer med erfarenhet inom området samt med god vana kring att utföra entreprenad, dränering och markarbeten.

Rådgivning kring dränering

När du kontakta oss besöker vi din fastighet och gör en bedömning huruvida dränering är aktuellt eller inte. Därefter ser vi till att utföra ett professionella arbete med målet att förebygga och motverka fuktskador på ditt hem i lång tid framöver.

Kontakta oss gärna för att boka tid för rådgivning eller om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster så gör vi vårt bästa för att ge dig svar på dina frågor och funderingar.